Bo Fastening förser marknaden i Norden och Europa med innovativa produkter för privatpersoner, företag, butiker och byggsektorn sedan 2001

Innovativa produkter för alla

Bo Fastening förser marknaden i Norden med innovativa produkter för privatpersoner, företag, butiker och byggsektorn sedan 2001.

Vårt största fokus är att hitta smarta och tidseffektiva produkter med god ergonomi. I september 2019 flyttade vi in i våra egna lokaler i Kungälv. Förutom helt ny kontorsbyggnad har vi ett nybyggt lager med egen drift, det gör att vi erbjuder ännu bättre service till våra kunder.

För oss är det otroligt viktigt att ni som kund får bästa möjliga service under hela ert köp och tiden efteråt. Handla snabbt och enkelt via vår webshop som både privatperson och företag, och få personlig service längs hela vägen.

Välkommen som kund!

Vår kvalitets-och miljöpolicy

Vi strävar alltid efter att utföra vår verksamhet med minimal miljöpåverkan. Därför väljer vi alltid de mest miljövänliga produkterna till vårt sortiment.

Kontakta oss

  Tips!
  Glöm inte att kika in vår nyöppnade Outlet-shop med upp till 80% rabatt på grymma produkter. Dessutom fraktfritt.

  Sladdlös fogspruta 400 ml

  800 kr
  Sladdlös fogspruta Sladdlös fogspruta avsedd för både korvar och tuber. Reglerbar hastighet och försedd med droppfri mekanism som ger en

  Kanallist Profilerad Ek

  288 kr
  Minsta orderkvantitet är sex förpackningar, vilket motsvarar 28,8 meter list.

  Kanallist Slät Ek

  fr. 107 kr
  Minsta orderkvantitet är sex förpackningar, vilket motsvarar 28,8 meter list.

  Kanallist Slät lackade

  157 kr
  Minsta orderkvantitet är 10 st.